Pasta Jesce Orecchiette Tris 500g
UTGÅTT
Bevaka och få ett mejl när produkten går att köpa
Beskrivning
I Apulien eller Puglia som regionen heter på italienska är Orecchiette den vanligaste pastaformen. “Orecchiette” betyder “små öron” på italienska och formen på pastan liknar verkligen små öron eller små skålar.
Orecchiette används i många olika rätter, inklusive den klassiska pastarätten “orecchiette med broccoli rabe” som är en av de mest kända rätterna från Apulien. Andra vanliga ingredienser som används tillsammans med orecchiette inkluderar tomater, aubergine, zucchini, fisk, skaldjur och kött.
- Typ av pasta: Torkad Durumvetepasta.
- Karaktär: Bronsvalsad och långsam torkningsprocess.
- Koktid: 10-12 minuter.
- Det mest klassiska sättet att servera den öronformade (orecchio = öra) pastan är med Cime di rapa (broccolirybs).
Innehåll
Durumvetemjöl*, tomatpulver 3%, extrakt av paprika 0,6%, spenatpulver 3%, vatten. Kan innehålla spår av: soja, senap, mollusker/blötdjur. *Ursprungsland: Italien.
NÄRINGSDEKLARATION PER 100 g
Energi 1494 kJ / 352 kcal
Fett 1,6 g
- varav mättade fettsyror 0,4 g
Kolhydrater 73,0 g
- varav sockerarter 2,1 g
Protein 14,0 g
Salt 0,01 g
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.