Larnaudie Gåsleverblock med Armagnac 65g
UTGÅTT
Beskrivning
Gåslever från Frankrike är en omtalad gastronomisk höjdpunkt på festmåltider och fina bjudningar. För en optimal smaksensation rekommenderar Larnaudie att anklevern placeras i oöppnad förpackning i kylskåpet några timmar före servering. Ta ut i rumstemperatur ungefär en kvart före servering och skär upp i tunna skivor med hjälp av en trådskärare eller en kniv med smalt blad som först doppats i varmt vatten.
Servera naturell, gärna med ett sött och fylligt vitt vin. Tillsammans med frukt, till exempel fikon, päron eller vindruvor, uppnås subtila smakupplevelser.
- Denna produkt utgår från vårt sortiment.
Innehåll
Gåslever, vatten, salt, Armagnac (SULFITER), peppar, socker. Näringsvärde per 100g: Energi: 1720kJ/ 417Kcal Fett: 41,8g varav mättat fett: 17,8g. Kolhydrater: 2,6g varav sockerarter: 1,2g. Protein: 7,2g. Salt: 1,58g.
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.