Swebar Crunchy Caramel 55 g
UTGÅTT
Beskrivning
Proteinbar med smak av knaprig kola.
Swebar Crunchy Caramel proteinbar passar bra att ta som återhämtning efter ett träningspass. Swebar innehåller Dalblads proteinblandning ”Three in one”, som bygger på tre olika proteinkällor där vassleprotein utgör grunden. Proteinkällan absorberas snabbt och når musklerna omedelbart och förser musklerna med aminosyror som behövs för reparation och uppbyggnad.
Swebar innehåller kolhydrater i form av fruktos och glukos. Fruktosen ger en minimal påverkan på blodsockret samtidigt som den fyller upp dina glykogendepåer. Glukosen absorberas snabbt och laddar upp dina muskler med ny energi.
Innehåll
INGREDIENSER: Mjölkchoklad/melkesjokolade (sötningsmedel/søtstoff (maltitol), kakaosmör, HELMJÖLKSPULVER/MELKEPULVER AV HELMELK, kakaomassa, emulgeringsmedel (SOJALECITIN/SOYALECITIN), naturlig vaniljarom), MJÖLKPROTEIN/MELKEPROTEIN, sötningsmedel/søtstoff (maltitol), sojakrisp (SOJAPROTEINISOLAT/SOYAPROTEINISOLAT, rismjöl/rismel, KORNMALTEXTRAKT, salt), kollagenhydrolysat, fuktighetsbevarande medel (glycerol, sorbitol), vatten, vegetabiliskt fett (palm/palme), SOJAPROTEINISOLAT/SOYAPROTEINISOLAT, KONDENSERAD MJÖLK/KONDENSERT MELK, arom (MJÖLK/MELK), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), salt, färgämne/fargestoff (sockerkulör/sukkerkulør). Kan innehålla spår/spor av mandel, hasselnöt, valnöt, cashewnöt, pecannöt, paranöt, pistagenöt, macadamianöt, ägg/egg och jordnöt/peanøtt.
Näringsdeklaration
Näringsvärde per 100 g (50g)
energi: | 380,00 kcal | |
energi: | 1589,92 kJ | |
fett: | 16,00 g | |
- varav mättat fett: | 9,40 g | |
kolhydrat: | 38,00 g | |
- varav sockerarter: | 3,00 g | |
salt: | 0,50 g | |
protein: | 31,00 g |
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.