La Pateliere Gelatinblad 11g
UTGÅTT
Beskrivning
La Pateliere's ekologiska gelatinblad är det perfekta gelerande och stabiliserande medlet för exempelvis glass och pannacotta.
Innehåller ca. 6 st blad.
Användning
Blötlägg i 5-10 minuter i kallt vatten. Häll av vattnet och krama ur. Värm upp vätskan till 50-65°C (den ska inte koka) och ta från plattan. Blanda i gelatinet. Vispa tills det har löst upp sig helt. Låt stelna i kyl 30 min - 4 timmar beroende på receptet.
Innehåll
Gelatin* animaliskt ursprung (kategori G-NF V59-001).
NÄRINGSVÄRDE PER 100 G
Energi 1689 kJ - 398 kcal
Fett 0,31 g
Varav mättade 0,01 g
Kolhydrater 98,4 g
Varav sockerarter 97,8 g
Protein 0,2 g
Salt 0,025 g
Betyg
Produktomdömen och recensioner är viktiga verktyg för oss i syfte att informera och inspirera våra kunder.
Vårt huvudfokus är att ha transparenta och relevanta recensioner om vårt produktsortiment.
Läs mer i vår recensionspolicy.
Frågor & svar
Inget här nu
Produktfakta
Prishistorik
till i din varukorg.